Vlastuin Mechanisatie is er ook voor de hovenier

Vlastuin Mechanisatie is er ook voor de hovenier

KESTEREN – Vlastuin Mechanisatie is een begrip als het gaat om verkoop en onderhoud van landbouwmachines en tractoren. Maar het bedrijf in Kesteren is er net zo goed voor de hovenier en de zzp’er, met sterke merken op het gebied van tuin- en parkmachines.

Stihl, Kärcher en John Deere zijn de klinkende namen als het gaat om park- en tuinonderhoud. De bosmaaiers, kettingzagen en bladblazers van Stihl zijn een begrip, net als de zit- en handmaaiers van John Deere. De hogedrukreinigers van Kärcher zijn marktleider op hun terrein.

Techniek in de genen
Voor deze topmerken is niet voor niks gekozen, vertelt bedrijfsleider Barend van Dijk. ‘Product technisch kan het niet beter. We gaan voor kwaliteit, ook als het gaat om service en onderhoud. Met ondermeer de professionele lijn van Kärcher bedienen we van A tot Z een breed publiek, dus ook de hovenier en de zzp’er.’ Die worden vooraf voorzien van een gedegen advies op maat, om vast te stellen wat bij hem of haar past.

‘We gaan een stap verder dan verkoop. We adviseren ook over de techniek en de juiste spullen voor de juiste klus. Accu’s en snelladers nemen bijvoorbeeld een steeds belangrijkere plaats in. Techniek en mechanisatie zit in de genen van Vlastuin.’