Trailers

Trailers

Vlastuin Mechanisatie is specialist in het repareren en onderhouden van trailers en aanhangwagens. We zijn exclusieve partner van de trailermerken Bulthuis, D-TEC en Vogelzang. Deze trailermerken behoren net als Vlastuin Mechanisatie tot de Vlastuin-Group bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van andere trailermerken.

D-TEC servicepunt

D-TEC servicepunt

Wij zijn exclusieve servicepartner voor D-TEC containerchassis, tanktrailers en kippers. Of het nu gaat om reparatie, herstelwerkzaamheden na schade, wij hebben de expertise in huis om uw trailer weer rijdend te krijgen. Het opnieuw uitlijnen van uw trailer, het achteraf opbouwen van een weegsysteem of bemonsteringssysteem behoort ook tot de mogelijkheden.

Bulthuis & Vogelzang servicepunt

U kunt bij ons terecht voor service, onderhoud, revisie en reparatie aan Bulthuis en Vogelzang trailers en aanhangwagens. Of het nu gaat om de reparatie van een kipper, tanktrailer, stenenoplegger of betonmixer, wij staan voor u klaar. Voor de regio Midden en Zuid Nederland is Vlastuin Mechanisatie het aanspreekpunt voor service en reparatie werkzaamheden aan uw Bulthuis of Vogelzang oplegger.

Bulthuis & Vogelzang servicepunt
Kraker servicepunt

Kraker servicepunt

U kunt bij ons terecht voor service, onderhoud, revisie en reparatie aan uw Kraker schuifvloertrailer. De Kraker trailers zijn uitgerust met een unieke Cargo Floor, waar wij ook servicepartner van zijn. Het onderhoud van deze schuifvloer bestaat uit de reguliere vervanging van slijtage-onderdelen, tot en met de vervanging van de complete vloer of een gedeelte daarvan. Het is ook mogelijk om, halverwege de levensduur, de vloer te draaien. Andere revisiewerkzaamheden zijn de vervanging van (kunststof) platen of het inzetten van nieuwe pezen en eindkappen.

Wabco

Wij zijn servicepartner van Wabco Vehicle Control Systems. Veel trailers en bedrijfsvoertuigen in West-Europa zijn uitgerust met een  elektronische rem- en bedieningssystemen van Wabco. Mocht u te maken hebben met een storing of een vraag hebben over de bediening van deze systemen, wij kunnen u zeker verder helpen.

Wabco