Ons team

vlastuin mechanisatie

Vlastuin Mechanisatie is een landbouwmechanisatiebedrijf en een service- en reparatiebedrijf voor trailers. Binnen ons bedrijf zijn er circa 15 mensen werkzaam, waarvan 10 mensen in de werkplaats. De monteurs zijn goed opgeleid voor o.a. reparatie van tractoren (John Deere), landbouwmachines en tuin- en parkmachines. Verder zijn enkele monteurs gespecialiseerd in de service van trailers en aanhangwagens.

Onderdeel van de Vlastuin Group:

Vanaf april 2015 is Vlastuin Mechanisatie onderdeel van de Vlastuin Group. Vlastuin is gestart in 1959 en is uitgegroeid tot een groep toonaangevende bedrijven in de metaalsector. Vlastuin vervaardigt eigen producten, waaronder de bekende trailermerken D-TEC, Bulthuis en Vogelzang. Daarnaast produceert Vlastuin voor bekende Europese fabrikanten halffabricaten en lassamenstellingen.

Machines voor de boomkwekerij:

Vlastuin Mechanisatie levert ook verschillende toepassingen voor de boomkwekerij, waaronder een laadkraan om efficiënt bomen mee te kunnen laden. Om deze bomen te kunnen vervoeren heeft Vlastuin Mechanisatie een speciale aanhangwagen ontwikkeld, in nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf D-TEC, die fabrikant is van containertrailers en tanktrailers. Deze aanhangwagen heeft een robuuste tranenplaat vloer om zware bomen op te kunnen vervoeren en voldoet aan de nieuwste wetgeving en is RDW gekeurd.