Landbouw

Service en reparatie aan uw machines

U kunt bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en revisie van uw tractoren, landbouw- en grondverzetmachines en tuin- en parkmachines. Naast reparatie kunt u ook bij ons terecht voor speciale opbouw, zoals laadkraan op een tractor, inbouw van GPS-apparatuur, ombouw naar smalspoor tractor etc.

Constructiewerk

Constructiewerk

Vlastuin Mechanisatie is sterk in las- en constructiewerk. Naast het reguliere laswerk aan uw landbouwmachine kunt u ook bij ons terecht voor het specialistische werk. Het ombouwen van een tractor naar een smalspoor of de opbouw van een laadkraan op een tractor, behoort tot de mogelijkheden.

GPS specialist

Als subdealer van John Deere kunt u bij ons terecht voor reparatie en service van GPS-besturingssystemen. Is uw trekker of machine uitgerust met het uniforme ISOBUS systeem of een ander besturingssysteem, ook dan kunt u bij ons terecht.

GPS specialist
Mobiele servicedienst

Mobiele servicedienst

Vlastuin Mechanisatie heeft twee compleet ingerichte servicewagens. Heeft u een probleem in het veld of onderweg dan kunnen wij ter plekke de oorzaak of het probleem bekijken en in de meeste gevallen ook direct voor u oplossen. We stellen alles in het werk om stilstand van uw machine tot een minimum te beperken.

VA-keur

Vlastuin Mechanisatie is gecertificeerd voor het VA-Keur, ISO 27001. Met dit keurmerk kunnen wij uw arbeidsmiddelen periodiek keuren, zoals gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector.

VA-keur