Merken

Machines en werktuigen

Vlastuin Mechanisatie is (sub)dealer van verschillende merken voor landbouw, grondverzet en tuin- en parkmachines.

JCB

JCB

JCB is een bedrijf dat vanaf het begin in 1945 uitgegroeid is van een klein bedrijf dat landbouwkipwagens vervaardigde tot de wereldwijde productiefaciliteit van (land)bouwmachines die het bedrijf nu is. Hierbij heeft het bedrijf constant zijn grenzen verlegd en streeft het bedrijf om de beste te zijn. De belangrijkste producten uit het leveringspakket van JCB in Nederland zijn graafmachines, wielladers en verreikers.

John Deere

Deere & Company, in 1837 opgericht door smid en uitvinder John Deere, is uitgegroeid tot een van ’s werelds meest bewonderde bedrijven. John Deere is de partner bij uitstek  voor landbouw-, gras-, bosbouw- en constructiemachines.

Vlastuin Mechanisatie  heeft jarenlang ervaring in het onderhoud, revisie en de reparatie van John Deere tractoren. Tevens zijn wij regionaal het aanspreekpunt voor aankoop van nieuwe en gebruikte John Deere machines. Huur of het gebruik maken van een demomachine behoort ook tot de mogelijkheden.

John Deere
Kaercher

Kaercher

Kärcher is de wereldleider op het gebied van reinigingstechnologie. Met hoge- en ultrahogedruk reinigers, stofzuigers en stoomreinigers, huis- en tuin pompen, vegers en schrobbers, voertuigreinigingssystemen, reinigingsmiddelen, droogijsreinigers, drink- en afvalwater behandelingsinstallaties, waterdispensers en een ingenieus vlootbeheersysteem, biedt Kärcher een brede waaier van innovatieve oplossingen. Hier horen ook toebehoren, advies en service bij.

Kverneland

De Kverneland Group is een van oorsprong Noorse internationale fabrikant van landbouwwerktuigen en een van ’s werelds grootste fabrikanten van landbouwploegen. De ontwikkeling van de Kverneland producten is gericht op het verbeteren van de gewasopbrengsten. Ploegen, roterkopeggen, cultivatoren, schuiveneggen, klepelmaaiers en vorenpakkers zijn Kvernerland machines voor grondbewerking. Daarnaast levert Kverneland (precisie) zaaimachines, schuivenstrooiers en getrokken-, gedragen- en zelfrijdende veldspuiten.

Kverneland
Stihl

Stihl

Stihl is een producent van kettingzagen en andere tuinmachines zoals bladblazers en bosmaaiers. Het bedrijf werd opgericht in 1926 door Andreas Stihl, een pionier uit de beginperiode van de kettingzaag. Vandaag de dag heeft Stihl een uitgebreid productgamma van robotmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, sproeiers, vernevelaars, reinigingsmachines en hakselaars.

Thermobile

Thermobile is een fabrikant van luchtverhitters sinds 1958. Naast verwarming en kachels levert Thermobile ook luchtontvochters en koelsystemen. De Thermobile heaters biedt oplossingen voor elke situatie, zijn betrouwbaar en hebben een groot vermogen.

Thermobile
Trioliet

Trioliet

Trioliet is fabrikant van premium voertechniek. Met Trioliet machines worden dagelijks wereldwijd tienduizenden koeien gevoerd. In meer dan 65 jaar is Trioliet uitgegroeid tot een wereldspeler en biedt Trioliet een zeer uitgebreid assortiment aan voermachines. Van de  beroemde kuilvoersnijder tot en met (zelfrijdende) voermengwagens en voerrobots voor automatisch voeren.

Vicon

Vicon is fabrikant van landbouwmachines sinds 1910. Vicon levert strooiers, hooibouwmachines, opraapwagens, strohakselaars, persen en wikkelaars. Daarnaast levert Vicon verschillende precisie landbouw oplossingen.

Vicon
Vlastuin

Vlastuin

Vlastuin is het eigen merk van Vlastuin Mechanisatie. Voor de boomkwekerijsector hebben wij een RDW-goedgekeurde aanhangwagen ontwikkeld, die geschikt is om zware bomen mee te vervoeren. Voor het laden van bomen heeft Vlastuin een speciale opbouw met een Atlas laadkraan ontwikkeld.