Vlastuin producten

Producten van Vlastuin Mechanisatie

Vlastuin Mechanisatie heeft een aantal producten ontwikkeld of gezocht naar een specifieke oplossing voor o.a. de boomkwekerij en fruitteelt sector.

Aanhangwagen boomkwekerij

Aanhangwagen boomkwekerij

De Vlastuin aanhangwagen is speciaal ontwikkeld voor de boomkwekerijsector. Met een sterke tranenplaat vloer is de aanhangwagen zeer geschikt om zware bomen mee te kunnen vervoeren. Voordelen van de Vlastuin aanhangwagen zijn:

Kraanopbouw

Vlastuin Mechanisatie heeft een speciale opbouw met een Atlas laadkraan ontwikkeld voor de boomkwekerijsector.

Kraanopbouw
Smalspoor tractor

Smalspoor tractor

De John Deere smalspoor tractor is zeer geschikt voor de boomkwekerij en fruitteelt.  Met een breedte van 103 cm kan de tractor moeiteloos door de rijen om te schoffelen, spuiten of te rotoreggen.

Volgsysteem op GPS

Met de Vlastuin volgsystemen op GPS kunt u gemakkelijk uw machine lokaliseren en alle machinegegevens op afstand uitlezen via een app of via de website. Bij ongewenst gebruik of bij diefstal krijgt u een alarmmelding op uw telefoon.

Volgsysteem op GPS
Vlastuin omkeerinrichting

Vlastuin omkeerinrichting

Je stoel omdraaien en achteruitrijden maar!

De Vlastuin omkeerinrichting voor John Deere Tractoren zorgt ervoor dat de bestuurder altijd een prettige werkhouding heeft. Bij werkzaamheden aan de achterzijde van de machine is het niet langer nodig om in een gedraaide houding de machine te bedienen. Dit maakt het werk comfortabeler en het is beter voor de gezondheid.