Nieuwe naam en huisstijl voor Vlastuin

Nieuwe naam en huisstijl voor Vlastuin

Voortbordurend op bijna 40 jaar ervaring, in het repareren en onderhouden van landbouwmachines en tractoren in de regio Kesteren, stoomt het bedrijf zich in 2024 klaar voor de toekomst. Bijna 10 jaar geleden is het mechanisatiebedrijf in Kesteren overgenomen door het familiebedrijf Vlastuin. Sinds die tijd heeft het bedrijf niet stilgestaan, maar gewerkt aan de professionalisering en uitbreiding van de activiteiten.

Klaar voor de volgende stap

De werkplaats in Kesteren zorgt samen met de Vlastuin locaties in Rotterdam en Gieten voor een goede spreiding over het land. Vanuit Kesteren wordt er al een tijdje nauw samengewerkt met de volgende service- en verkoopvestigingen:

  • Rotterdam: Jiannis Trailer Services & Rental
  • Gieten: Vlastuin Gieten (voorheen TOS Gieten)
  • Antwerpen: Vlastuin Belgium

Om de krachten verder te bundelen, gaan deze bedrijven verder onder één nieuwe naam: Vlastuin.

Vlastuin is de nieuwe naam voor service, verhuur, verkoop en financiering van trailers, trucks en landbouwmachines in de Benelux en staat garant voor optimale klanttevredenheid. Met dit totaalpakket en de juiste service en advies, zorgt Vlastuin ervoor dat de klant nooit stilstaat.

Deze stap markeert een verdere professionalisering en duidelijke merkidentiteit voor de Vlastuin bedrijven, die de komende maanden steeds duidelijker zichtbaar zal worden. Meer weten, klik hier voor een overzicht van de activiteiten en locaties.